Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69608
Title: Kiểm soát dư lượng ethylene oxyde trong sản xuất thực phẩm xuất khẩu tại Công ty TNHH CJ Foods Việt Nam = Controlling Ethylene Oxide residues in export food production at CJ Foods Vietnam Co., Ltd.
Authors: Nguyễn, Hương Giang
Nguyễn, Thị Yến Nhi
Phan, Anh Việt
Nguyễn, Thị Hồng Phúc
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.372-380 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349060
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69608
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022372.pdf
  • Size : 275,31 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.