Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hương Giang
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Yến Nhi
dc.contributor.authorPhan, Anh Việt
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Phúc
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:51Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:51Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349060en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69608-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.372-380 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleKiểm soát dư lượng ethylene oxyde trong sản xuất thực phẩm xuất khẩu tại Công ty TNHH CJ Foods Việt Nam = Controlling Ethylene Oxide residues in export food production at CJ Foods Vietnam Co., Ltd.en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022372.pdf
  • Size : 275,31 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.