Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69608
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Hương Giang | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Yến Nhi | |
dc.contributor.author | Phan, Anh Việt | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Hồng Phúc | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:53:51Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:53:51Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349060 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69608 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.372-380 - ISSN.2615-9252 | en |
dc.subject | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | en |
dc.title | Kiểm soát dư lượng ethylene oxyde trong sản xuất thực phẩm xuất khẩu tại Công ty TNHH CJ Foods Việt Nam = Controlling Ethylene Oxide residues in export food production at CJ Foods Vietnam Co., Ltd. | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.