Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69605
Title: | Phân lập và xác định đặc tính của các vi khuẩn acetic trong trà Kombucha = Isolation and characterization of dominant acetic acid bacteria isolated from Kombucha tea | Authors: | Đinh, Thị Ngọc Mai Nguyễn, Hà Vân Trần, Hữu Phong Nguyễn, Thành Trung Nguyễn, Kim Nữ Thảo Nguyễn, Hồng Minh |
Keywords: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.361-371 - ISSN.2615-9252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349059 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69605 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv165V5S32022361.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.