Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69605
Title: Phân lập và xác định đặc tính của các vi khuẩn acetic trong trà Kombucha = Isolation and characterization of dominant acetic acid bacteria isolated from Kombucha tea
Authors: Đinh, Thị Ngọc Mai
Nguyễn, Hà Vân
Trần, Hữu Phong
Nguyễn, Thành Trung
Nguyễn, Kim Nữ Thảo
Nguyễn, Hồng Minh
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.361-371 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349059
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69605
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv165V5S32022361.pdf1.1 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

6
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.