Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69605
Title: Phân lập và xác định đặc tính của các vi khuẩn acetic trong trà Kombucha = Isolation and characterization of dominant acetic acid bacteria isolated from Kombucha tea
Authors: Đinh, Thị Ngọc Mai
Nguyễn, Hà Vân
Trần, Hữu Phong
Nguyễn, Thành Trung
Nguyễn, Kim Nữ Thảo
Nguyễn, Hồng Minh
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.361-371 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349059
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69605
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022361.pdf1.1 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

14
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.