Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68013
Title: | Ảnh hưởng của quá trình tiền xử lý đến hoạt tính enzyme polyphenol oxidase và chất lượng hóa lý của bột dáo khoai môn = Effect of the pre-treatment process on the activity of polyphenol oxidase and quality of the by-product of taro tubers' powder | Authors: | Đoàn, Anh Dũng Nguyễn, Thị Bích Thi Tống, Thị Ánh Ngọc |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.12 - tr.396-403 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345476 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68013 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S122022396.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.