Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68013
Title: Ảnh hưởng của quá trình tiền xử lý đến hoạt tính enzyme polyphenol oxidase và chất lượng hóa lý của bột dáo khoai môn = Effect of the pre-treatment process on the activity of polyphenol oxidase and quality of the by-product of taro tubers' powder
Authors: Đoàn, Anh Dũng
Nguyễn, Thị Bích Thi
Tống, Thị Ánh Ngọc
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.12 - tr.396-403 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345476
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68013
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S122022396.pdf1.11 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.