Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68013
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đoàn, Anh Dũng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Bích Thi | |
dc.contributor.author | Tống, Thị Ánh Ngọc | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:36:54Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:36:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345476 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68013 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2022 - no.12 - tr.396-403 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Ảnh hưởng của quá trình tiền xử lý đến hoạt tính enzyme polyphenol oxidase và chất lượng hóa lý của bột dáo khoai môn = Effect of the pre-treatment process on the activity of polyphenol oxidase and quality of the by-product of taro tubers' powder | en |
dc.type | Article | en |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S122022396.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.