Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68013
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Anh Dũng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Bích Thi
dc.contributor.authorTống, Thị Ánh Ngọc
dc.date.accessioned2023-12-27T02:36:54Z-
dc.date.available2023-12-27T02:36:54Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345476en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68013-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.12 - tr.396-403 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của quá trình tiền xử lý đến hoạt tính enzyme polyphenol oxidase và chất lượng hóa lý của bột dáo khoai môn = Effect of the pre-treatment process on the activity of polyphenol oxidase and quality of the by-product of taro tubers' powderen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S122022396.pdf1.11 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.