Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67883
Title: Hiệu quả kháng khuẩn Escherichia coli, Salmonella typhi của tinh dầu và hỗn hợp tinh dầu sả chanh, cam, nhài, quế = Antibacterial efficiency of mixture essential oil in food preservation
Authors: Nguyễn, Thị Thúy Hồng
Nguyễn, Trần Xuân Phương
Nguyễn, Lê Vũ
Hồ, Thị Thạch Thúy
Đỗ, Chiếm Tài
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.13 - tr.73 - 78 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349308
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67883
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S132022073.pdf
  • Size : 1,07 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.