Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67883
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Hồng
dc.contributor.authorNguyễn, Trần Xuân Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Vũ
dc.contributor.authorHồ, Thị Thạch Thúy
dc.contributor.authorĐỗ, Chiếm Tài
dc.date.accessioned2023-12-27T02:35:01Z-
dc.date.available2023-12-27T02:35:01Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349308en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67883-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.13 - tr.73 - 78 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleHiệu quả kháng khuẩn Escherichia coli, Salmonella typhi của tinh dầu và hỗn hợp tinh dầu sả chanh, cam, nhài, quế = Antibacterial efficiency of mixture essential oil in food preservationen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S132022073.pdf
  • Size : 1,07 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.