Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6780
Title: | Ảnh hưởng của thời gian lên men whey tới cmuchất lượng đậu phụ | Authors: | Nguyễn, Quang Đức Trần, Thị Thu Hằng |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2019 - no.1 - tr.55-63 - ISSN.1859-0004 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308772 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6780 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv262V17S12019055.pdf | 814.08 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Dec 29, 2024
Download(s)
1
checked on Dec 29, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.