Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67729
Title: Nghiên cứu sử dụng axít xitric trong giai đoạn sơ chế nhằm ổn định chất lượng sản phẩm hành tím sấy = Research on using citric acid in the preliminary processing stage for quality stability of dried red onion products
Authors: Hoàng, Thị Lệ Hằng
Nguyễn, Đức Hạnh
Hoàng, Thị Tuyết Mai
Nguyễn, Thị Lài
Phạm, Hương Sơn
Nguyễn, Minh Nam
Phạm, Minh Khoa
Lê, Trung Tâm
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.10B - tr.68 - 71 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348793
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67729
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S10B2022068.pdf
  • Size : 652,61 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.