Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67729
Title: Nghiên cứu sử dụng axít xitric trong giai đoạn sơ chế nhằm ổn định chất lượng sản phẩm hành tím sấy = Research on using citric acid in the preliminary processing stage for quality stability of dried red onion products
Authors: Hoàng, Thị Lệ Hằng
Nguyễn, Đức Hạnh
Hoàng, Thị Tuyết Mai
Nguyễn, Thị Lài
Phạm, Hương Sơn
Nguyễn, Minh Nam
Phạm, Minh Khoa
Lê, Trung Tâm
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.10B - tr.68 - 71 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348793
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67729
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V64S10B2022068.pdf652.61 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

17
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.