Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67729
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Lệ Hằng
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Hạnh
dc.contributor.authorHoàng, Thị Tuyết Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lài
dc.contributor.authorPhạm, Hương Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Nam
dc.contributor.authorPhạm, Minh Khoa
dc.contributor.authorLê, Trung Tâm
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:17Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:17Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348793en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67729-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.10B - tr.68 - 71 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleNghiên cứu sử dụng axít xitric trong giai đoạn sơ chế nhằm ổn định chất lượng sản phẩm hành tím sấy = Research on using citric acid in the preliminary processing stage for quality stability of dried red onion productsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S10B2022068.pdf
  • Size : 652,61 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.