Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67729
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Lệ Hằng
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Hạnh
dc.contributor.authorHoàng, Thị Tuyết Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lài
dc.contributor.authorPhạm, Hương Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Nam
dc.contributor.authorPhạm, Minh Khoa
dc.contributor.authorLê, Trung Tâm
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:17Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:17Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348793en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67729-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.10B - tr.68 - 71 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleNghiên cứu sử dụng axít xitric trong giai đoạn sơ chế nhằm ổn định chất lượng sản phẩm hành tím sấy = Research on using citric acid in the preliminary processing stage for quality stability of dried red onion productsen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V64S10B2022068.pdf652.61 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

17
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.