Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67726
Title: Ảnh hưởng của một số thông số công nghệ đến quá trình chế biến bột giàu protein từ khô dầu Sacha inchi = The influence of some technological parameters in the processing of protein-rich powder from Sacha inchi oil pressed-cake
Authors: Nguyễn, Minh Nam
Trương, Thị Chiên
Bùi, Thị Minh Tâm
Nguyễn, Đăng Bắc
Nguyễn, Tiến Khương
Tiên, Thị Lượt
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.10B - tr.63 - 67 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348792
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67726
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V64S10B2022063.pdf1.07 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

9
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.