Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Nam
dc.contributor.authorTrương, Thị Chiên
dc.contributor.authorBùi, Thị Minh Tâm
dc.contributor.authorNguyễn, Đăng Bắc
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Khương
dc.contributor.authorTiên, Thị Lượt
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:16Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:16Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348792en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67726-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.10B - tr.63 - 67 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của một số thông số công nghệ đến quá trình chế biến bột giàu protein từ khô dầu Sacha inchi = The influence of some technological parameters in the processing of protein-rich powder from Sacha inchi oil pressed-cakeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S10B2022063.pdf
  • Size : 1,07 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.