Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67544
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của nồng độ enzyme và thời gian thủy phân bằng pullulanase PU700 đến hàm lượng tinh bột tiêu hóa chậm SDS từ tinh bột khoai lang = A study on the effects of enzyme concentration and hydrolyzing time on the hydrolysis of sweet potato starch by PU700 on slowly digestible starch formation |
Authors: | Nguyễn, Thị Thu Hiền Lương, Hồng Nga |
Keywords: | Tạp chí Công thương |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.214 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347317 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67544 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.