Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67544
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của nồng độ enzyme và thời gian thủy phân bằng pullulanase PU700 đến hàm lượng tinh bột tiêu hóa chậm SDS từ tinh bột khoai lang = A study on the effects of enzyme concentration and hydrolyzing time on the hydrolysis of sweet potato starch by PU700 on slowly digestible starch formation
Authors: Nguyễn, Thị Thu Hiền
Lương, Hồng Nga
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.214 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347317
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67544
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S152022214.pdf
  • Size : 734,69 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.