Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67544
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hiền
dc.contributor.authorLương, Hồng Nga
dc.date.accessioned2023-12-27T02:33:17Z-
dc.date.available2023-12-27T02:33:17Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347317en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67544-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.214 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của nồng độ enzyme và thời gian thủy phân bằng pullulanase PU700 đến hàm lượng tinh bột tiêu hóa chậm SDS từ tinh bột khoai lang = A study on the effects of enzyme concentration and hydrolyzing time on the hydrolysis of sweet potato starch by PU700 on slowly digestible starch formationen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S152022214.pdf
  • Size : 734,69 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.