Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67533
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ tương ớt và tương cà bổ sung đến chất lượng sốt gia vị hồng quân (Flacourtia Jangomas) = Impacts of the percentage of added chili sauce and ketchup on the quality of spice sauce made from Flacourtia Jangomas
Authors: Nguyễn, Duy Tân
Võ, Thị Xuân Tuyền
Lê, Thị Thúy Loan
Trần, Thanh Tuấn
Nguyễn, Thị Ngọc Trang
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.156-161 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347304
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67533
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S152022156.pdf
  • Size : 895,57 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.