Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6751
Title: Ảnh hưởng của thời kỳ chín đến đến chỉ số màu sắc, hàm lượng polyphenol và hoạt tính kháng ôxy hóa của quả ổi (Psidium guajava L.)
Authors: Nguyễn, Văn Lâm
Nguyễn, Thúy Hường
Nguyễn, Thị Hồng Anh
Keywords: Tạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2019 - no.3 - tr.244-255 - ISSN.1859-0004
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308739
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6751
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv262V17S32019244.pdf773.27 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.