Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67495
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng tỷ lệ phối chế một số nguyên liệu đến chất lượng sản phẩm hạt nêm đậu nành có bổ sung nấm men (Saccharomyces cerevisiae) = Effects of the composition rate of some ingredients on the quality of soy benefits supplemented with yeast extract (Saccharomyces cerevisiae)
Authors: Nguyễn, Công Thành
Phạm, Thị Bình
Vũ, Kiều Sâm
Keywords: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.6 - tr.89-98 - ISSN.2815-5866
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345361
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67495
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv162S62022089.pdf1.89 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.