Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67495
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Công Thành | |
dc.contributor.author | Phạm, Thị Bình | |
dc.contributor.author | Vũ, Kiều Sâm | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:32:57Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:32:57Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345361 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67495 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.6 - tr.89-98 - ISSN.2815-5866 | en |
dc.subject | Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) | en |
dc.title | Nghiên cứu ảnh hưởng tỷ lệ phối chế một số nguyên liệu đến chất lượng sản phẩm hạt nêm đậu nành có bổ sung nấm men (Saccharomyces cerevisiae) = Effects of the composition rate of some ingredients on the quality of soy benefits supplemented with yeast extract (Saccharomyces cerevisiae) | en |
dc.type | Article | en |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.grantfulltext | open | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv162S62022089.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.