Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67495
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Công Thành
dc.contributor.authorPhạm, Thị Bình
dc.contributor.authorVũ, Kiều Sâm
dc.date.accessioned2023-12-27T02:32:57Z-
dc.date.available2023-12-27T02:32:57Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345361en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67495-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.6 - tr.89-98 - ISSN.2815-5866en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)en
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng tỷ lệ phối chế một số nguyên liệu đến chất lượng sản phẩm hạt nêm đậu nành có bổ sung nấm men (Saccharomyces cerevisiae) = Effects of the composition rate of some ingredients on the quality of soy benefits supplemented with yeast extract (Saccharomyces cerevisiae)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv162S62022089.pdf
  • Size : 1,89 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.