Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67495
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng tỷ lệ phối chế một số nguyên liệu đến chất lượng sản phẩm hạt nêm đậu nành có bổ sung nấm men (Saccharomyces cerevisiae) = Effects of the composition rate of some ingredients on the quality of soy benefits supplemented with yeast extract (Saccharomyces cerevisiae) | Authors: | Nguyễn, Công Thành Phạm, Thị Bình Vũ, Kiều Sâm |
Keywords: | Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.6 - tr.89-98 - ISSN.2815-5866 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345361 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67495 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv162S62022089.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.