Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67494
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng đá khô CO2 đến sự biến đổi chất lượng dứa, mít chế biến tối thiểu trong thời gian bảo quản = Effects of CO2 dry ice on quality change of pineapple and jackfruit under minimal processing in the storage time
Authors: Vũ, Kiều Sâm
Phạm, Thị Quyên
Keywords: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.6 - tr.82-88 - ISSN.2815-5866
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345360
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67494
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv162S62022082.pdf
  • Size : 801,07 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.