Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Kiều Sâm
dc.contributor.authorPhạm, Thị Quyên
dc.date.accessioned2023-12-27T02:32:57Z-
dc.date.available2023-12-27T02:32:57Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=345360en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67494-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang) - 2022 - no.6 - tr.82-88 - ISSN.2815-5866en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp và Phát triển (Đại học Nông - Lâm Bắc Giang)en
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng đá khô CO2 đến sự biến đổi chất lượng dứa, mít chế biến tối thiểu trong thời gian bảo quản = Effects of CO2 dry ice on quality change of pineapple and jackfruit under minimal processing in the storage timeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv162S62022082.pdf
  • Size : 801,07 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.