Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67413
Title: | Khả năng kháng vi khuẩn E. Coli và S. Aureus của nano berberin tạo ra bằng phương pháp nghiền quay = Antibacterial activity of nano berberine produced by grinding method against e. coli and s. aureus | Authors: | Nguyễn, Thị Kinh Anh Phạm, Thị Kim Như |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.142-149 - ISSN.2525-2267 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335876 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67413 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv449V55S012022143.pdf | 933.39 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.