Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67413
Title: Khả năng kháng vi khuẩn E. Coli và S. Aureus của nano berberin tạo ra bằng phương pháp nghiền quay = Antibacterial activity of nano berberine produced by grinding method against e. coli and s. aureus
Authors: Nguyễn, Thị Kinh Anh
Phạm, Thị Kim Như
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.142-149 - ISSN.2525-2267
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335876
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67413
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv449V55S012022143.pdf
  • Size : 933,39 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.