Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67413
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kinh Anh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Kim Như
dc.date.accessioned2023-12-27T02:27:05Z-
dc.date.available2023-12-27T02:27:05Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335876en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67413-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.142-149 - ISSN.2525-2267en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minhen
dc.titleKhả năng kháng vi khuẩn E. Coli và S. Aureus của nano berberin tạo ra bằng phương pháp nghiền quay = Antibacterial activity of nano berberine produced by grinding method against e. coli and s. aureusen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv449V55S012022143.pdf
  • Size : 933,39 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.