Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410
Title: Vai trò của citrus fiber đến các tính chất cấu trúc của mayonnaise chay, ít béo được chế biến từ dịch đậu ván và dầu dừa = Role of citrus fiber in the textural properties of vegan and low-fat mayonnaise made from lablab purpureus aquafaba and coconut oil
Authors: Phạm, Thị Thanh Hương
Lâm, Ngọc Minh Anh
Ngô, Trung Chánh
Nguyễn, Thị Minh Nguyệt
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.79-92 - ISSN.2525-2267
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335866
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv449V55S012022079.pdf786.74 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

29
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.