Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410
Title: Vai trò của citrus fiber đến các tính chất cấu trúc của mayonnaise chay, ít béo được chế biến từ dịch đậu ván và dầu dừa = Role of citrus fiber in the textural properties of vegan and low-fat mayonnaise made from lablab purpureus aquafaba and coconut oil
Authors: Phạm, Thị Thanh Hương
Lâm, Ngọc Minh Anh
Ngô, Trung Chánh
Nguyễn, Thị Minh Nguyệt
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.79-92 - ISSN.2525-2267
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335866
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv449V55S012022079.pdf
  • Size : 786,74 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.