Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thanh Hương
dc.contributor.authorLâm, Ngọc Minh Anh
dc.contributor.authorNgô, Trung Chánh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Nguyệt
dc.date.accessioned2023-12-27T02:27:04Z-
dc.date.available2023-12-27T02:27:04Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335866en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.79-92 - ISSN.2525-2267en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minhen
dc.titleVai trò của citrus fiber đến các tính chất cấu trúc của mayonnaise chay, ít béo được chế biến từ dịch đậu ván và dầu dừa = Role of citrus fiber in the textural properties of vegan and low-fat mayonnaise made from lablab purpureus aquafaba and coconut oilen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv449V55S012022079.pdf
  • Size : 786,74 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.