Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Thị Thanh Hương | |
dc.contributor.author | Lâm, Ngọc Minh Anh | |
dc.contributor.author | Ngô, Trung Chánh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Minh Nguyệt | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:27:04Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:27:04Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335866 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.79-92 - ISSN.2525-2267 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh | en |
dc.title | Vai trò của citrus fiber đến các tính chất cấu trúc của mayonnaise chay, ít béo được chế biến từ dịch đậu ván và dầu dừa = Role of citrus fiber in the textural properties of vegan and low-fat mayonnaise made from lablab purpureus aquafaba and coconut oil | en |
dc.type | Article | en |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv449V55S012022079.pdf | 786.74 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.