Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thanh Hương
dc.contributor.authorLâm, Ngọc Minh Anh
dc.contributor.authorNgô, Trung Chánh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Nguyệt
dc.date.accessioned2023-12-27T02:27:04Z-
dc.date.available2023-12-27T02:27:04Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335866en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67410-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.79-92 - ISSN.2525-2267en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minhen
dc.titleVai trò của citrus fiber đến các tính chất cấu trúc của mayonnaise chay, ít béo được chế biến từ dịch đậu ván và dầu dừa = Role of citrus fiber in the textural properties of vegan and low-fat mayonnaise made from lablab purpureus aquafaba and coconut oilen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv449V55S012022079.pdf786.74 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

29
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.