Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67404
Title: | Tính chất lý-hóa của tinh bột đậu xanh tách bằng phương pháp sử dụng các chất hỗ trợ khác nhau = Physicochemical properties of mungbean starch isolated by using different chemicals for purification | Authors: | Nguyễn, Thị Mai Hương Phan, Ngọc Hòa Phạm, Văn Hùng |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - ĐH Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2022 - no.01 - tr.55-65 - ISSN.2525-2267 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335802 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67404 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv449V55S012022055.pdf | 658.75 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.