Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67019
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của các nguyên liệu dầu đến thành phần axit béo của gan cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = The effect of oil ingredients on fatty acid profile of striped catfish liver (pangasianodon hypophthalmus)
Authors: Võ, Thị My My
May, Mod
Trần, Thị Lệ Trinh
Phạm, Duy Hải
Nguyễn, Văn Nguyện
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2022 - no.1 - tr.23740-2750 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334363
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67019
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V6S120222740.pdf826.51 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Dec 23, 2024

Download(s)

5
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.