Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66795
Title: | Tăng cường khả năng kháng vi sinh vật của màng sinh học pectin-alginate và ứng dụng bảo quản quả chanh dây (Passiflora edulis Sims) = Enhancing the Antimicrobial Activity of Pectin-Alginate Biofilm and its Application in Preservation of Fresh Passion Fruits (Passiflora edulis Sims) |
Authors: | Nguyễn, Trọng Thăng Nguyễn, Thị Thu Nga Hoàng, Thị Minh Nguyệt Nguyễn, Thị Bích Thủy |
Keywords: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.10 - tr.1350 - 1360 - ISSN.1859 - 0004 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349427 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66795 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CTv169V20S1020221350.pdf
Size : 13,24 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.