Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66795
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Thăng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Nga
dc.contributor.authorHoàng, Thị Minh Nguyệt
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Bích Thủy
dc.date.accessioned2023-12-27T02:21:46Z-
dc.date.available2023-12-27T02:21:46Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349427en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66795-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.10 - tr.1350 - 1360 - ISSN.1859 - 0004en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleTăng cường khả năng kháng vi sinh vật của màng sinh học pectin-alginate và ứng dụng bảo quản quả chanh dây (Passiflora edulis Sims) = Enhancing the Antimicrobial Activity of Pectin-Alginate Biofilm and its Application in Preservation of Fresh Passion Fruits (Passiflora edulis Sims)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V20S1020221350.pdf
  • Size : 13,24 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.