Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66795
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Trọng Thăng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thu Nga | |
dc.contributor.author | Hoàng, Thị Minh Nguyệt | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Bích Thủy | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:21:46Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:21:46Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349427 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66795 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.10 - tr.1350 - 1360 - ISSN.1859 - 0004 | en |
dc.subject | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Tăng cường khả năng kháng vi sinh vật của màng sinh học pectin-alginate và ứng dụng bảo quản quả chanh dây (Passiflora edulis Sims) = Enhancing the Antimicrobial Activity of Pectin-Alginate Biofilm and its Application in Preservation of Fresh Passion Fruits (Passiflora edulis Sims) | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.