Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6669
Title: Ảnh hưởng của thức ăn có hàm lượng protein khác nhau đến tăng trưởng và hiệu quả sử dụng thức ăn của lươn đồng (Monopterus albus)
Authors: Mai, Văn Tùng
Nguyễn, Thị Oanh
Lê, Xuân Chinh
Trần, Thị Nắng Thu
Keywords: Tạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2019 - no.8 - tr.630-636 - ISSN.1859-0004
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308641
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6669
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv262V17S82019630.pdf328.9 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

14
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.