Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6669
Title: Ảnh hưởng của thức ăn có hàm lượng protein khác nhau đến tăng trưởng và hiệu quả sử dụng thức ăn của lươn đồng (Monopterus albus)
Authors: Mai, Văn Tùng
Nguyễn, Thị Oanh
Lê, Xuân Chinh
Trần, Thị Nắng Thu
Keywords: Tạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2019 - no.8 - tr.630-636 - ISSN.1859-0004
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308641
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6669
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv262V17S82019630.pdf
  • Size : 328,9 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.