Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66429
Title: Nâng cao hiệu quả của các học phần thực địa cho sinh viên ngành Quản trị Dịch vụ Du lịch và Lữ hành - Nghiên cứu tại Trường Đại học công nghiệp thực phẩm Thành phố Hồ Chí Minh = Improving the quality of the field course for students majoring in Tourism and Travel Service Management - Case study in Ho Chi Minh City University of Food Industry
Authors: Phạm, Thị Thắm
Phạm, Ngọc Dũng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.17 - tr.203-209 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=346888
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66429
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S172022203.pdf792.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.