Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66429
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Thị Thắm | |
dc.contributor.author | Phạm, Ngọc Dũng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:18:22Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:18:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=346888 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66429 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2022 - no.17 - tr.203-209 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Nâng cao hiệu quả của các học phần thực địa cho sinh viên ngành Quản trị Dịch vụ Du lịch và Lữ hành - Nghiên cứu tại Trường Đại học công nghiệp thực phẩm Thành phố Hồ Chí Minh = Improving the quality of the field course for students majoring in Tourism and Travel Service Management - Case study in Ho Chi Minh City University of Food Industry | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S172022203.pdf | 792.5 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.