Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66429
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thắm
dc.contributor.authorPhạm, Ngọc Dũng
dc.date.accessioned2023-12-27T02:18:22Z-
dc.date.available2023-12-27T02:18:22Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=346888en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/66429-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.17 - tr.203-209 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNâng cao hiệu quả của các học phần thực địa cho sinh viên ngành Quản trị Dịch vụ Du lịch và Lữ hành - Nghiên cứu tại Trường Đại học công nghiệp thực phẩm Thành phố Hồ Chí Minh = Improving the quality of the field course for students majoring in Tourism and Travel Service Management - Case study in Ho Chi Minh City University of Food Industryen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S172022203.pdf792.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.