Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65589
Title: | Tối ưu hóa mức sử dụng một số bột thảo dược trong khẩu phần đến hàm lượng cholesterol tổng số trong máu gà bằng phương pháp đáp ứng bề mặt = Optimization of herbal supplements in broilers diet for decreasing total cholesterol in blood plasma of chicken by using response surface methodology | Authors: | Hà, Xuân Bộ Vũ, Việt Anh Đặng, Thúy Nhung |
Keywords: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.4 - tr.445-455 - ISSN.2588-1299 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334132 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65589 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv169V20S042022445.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.