Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65589
Title: Tối ưu hóa mức sử dụng một số bột thảo dược trong khẩu phần đến hàm lượng cholesterol tổng số trong máu gà bằng phương pháp đáp ứng bề mặt = Optimization of herbal supplements in broilers diet for decreasing total cholesterol in blood plasma of chicken by using response surface methodology
Authors: Hà, Xuân Bộ
Vũ, Việt Anh
Đặng, Thúy Nhung
Keywords: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.4 - tr.445-455 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334132
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65589
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V20S042022445.pdf1.67 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.