Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65589
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHà, Xuân Bộ
dc.contributor.authorVũ, Việt Anh
dc.contributor.authorĐặng, Thúy Nhung
dc.date.accessioned2023-12-27T02:10:27Z-
dc.date.available2023-12-27T02:10:27Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334132en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/65589-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.4 - tr.445-455 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleTối ưu hóa mức sử dụng một số bột thảo dược trong khẩu phần đến hàm lượng cholesterol tổng số trong máu gà bằng phương pháp đáp ứng bề mặt = Optimization of herbal supplements in broilers diet for decreasing total cholesterol in blood plasma of chicken by using response surface methodologyen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V20S042022445.pdf
  • Size : 1,67 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.