Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64808
Title: Nghiên cứu nâng cao hiệu suất thu nhận dịch giàu phenolic, betanin ascorbic từ phần thịt củ Dền đỏ (Beta Vulgaris L) = Research to improve the performance of solution rich in phenolic, betanin ascorbic from the meat of beed beet (Beta Vulgaris L)
Authors: Đặng, Thị Hường
Hà, Thị Dung
Trần, Thu Huyền
Keywords: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.5 - tr.97-102 - ISSN.1859-3585
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352344
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64808
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVt70V58S052022097.pdf867.32 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.