Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64808
Title: Nghiên cứu nâng cao hiệu suất thu nhận dịch giàu phenolic, betanin ascorbic từ phần thịt củ Dền đỏ (Beta Vulgaris L) = Research to improve the performance of solution rich in phenolic, betanin ascorbic from the meat of beed beet (Beta Vulgaris L)
Authors: Đặng, Thị Hường
Hà, Thị Dung
Trần, Thu Huyền
Keywords: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.5 - tr.97-102 - ISSN.1859-3585
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352344
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64808
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVt70V58S052022097.pdf867.32 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.