Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64808
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Hường
dc.contributor.authorHà, Thị Dung
dc.contributor.authorTrần, Thu Huyền
dc.date.accessioned2023-12-27T01:56:43Z-
dc.date.available2023-12-27T01:56:43Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352344en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64808-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.5 - tr.97-102 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleNghiên cứu nâng cao hiệu suất thu nhận dịch giàu phenolic, betanin ascorbic từ phần thịt củ Dền đỏ (Beta Vulgaris L) = Research to improve the performance of solution rich in phenolic, betanin ascorbic from the meat of beed beet (Beta Vulgaris L)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVt70V58S052022097.pdf867.32 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.