Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63986
Title: Khảo sát một số chỉ tiêu vệ sinh an toàn thực phẩm ảnh hưởng đến chất lượng nguồn thảo dược sản xuất trà hỗ trợ giảm đau bụng kinh = Surveying some food hygiene and safety criteria of herbal sources for tea production to support menstrual pain relief
Authors: Đặng, Thị Hoàng Duyên
Đặng, Thị Quỳnh Trâm
Trần, Thị Thùy Trang
Đoàn, Thị Kim Liên
Ngô, Thị Minh Thu
Lê, Hoàng Long
Nguyễn, Vân Hương
Ngô, Văn Minh Trí
Nguyễn, Ngọc Hiếu
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.01 - tr.35-42 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347788
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63986
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V227S012022035.pdf476.68 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.