Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63986
Title: | Khảo sát một số chỉ tiêu vệ sinh an toàn thực phẩm ảnh hưởng đến chất lượng nguồn thảo dược sản xuất trà hỗ trợ giảm đau bụng kinh = Surveying some food hygiene and safety criteria of herbal sources for tea production to support menstrual pain relief | Authors: | Đặng, Thị Hoàng Duyên Đặng, Thị Quỳnh Trâm Trần, Thị Thùy Trang Đoàn, Thị Kim Liên Ngô, Thị Minh Thu Lê, Hoàng Long Nguyễn, Vân Hương Ngô, Văn Minh Trí Nguyễn, Ngọc Hiếu |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.01 - tr.35-42 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347788 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63986 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V227S012022035.pdf | 476.68 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.