Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63986
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Hoàng Duyên
dc.contributor.authorĐặng, Thị Quỳnh Trâm
dc.contributor.authorTrần, Thị Thùy Trang
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Kim Liên
dc.contributor.authorNgô, Thị Minh Thu
dc.contributor.authorLê, Hoàng Long
dc.contributor.authorNguyễn, Vân Hương
dc.contributor.authorNgô, Văn Minh Trí
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Hiếu
dc.date.accessioned2023-12-27T01:02:27Z-
dc.date.available2023-12-27T01:02:27Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347788en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63986-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.01 - tr.35-42 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleKhảo sát một số chỉ tiêu vệ sinh an toàn thực phẩm ảnh hưởng đến chất lượng nguồn thảo dược sản xuất trà hỗ trợ giảm đau bụng kinh = Surveying some food hygiene and safety criteria of herbal sources for tea production to support menstrual pain reliefen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V227S012022035.pdf
  • Size : 476,68 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.