Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63984
Title: Hiệu quả làm trong của pectinase và sự ổn định chất lượng rượu vang mãng cầu xiêm (Annona muricata) theo thời gian tồn trữ = The effectiveness of pectinase and stability of soursop (Annona muricata) wine quality during storage
Authors: Đoàn, Thị Kiều Tiên
Huỳnh, Thị Ngọc Mi
Đỗ, Thị Tuyết Nhung
Đặng, Thị Hồng Diệu
Lê, Thị Huyền Chân
Lê, Trí Ân
Trần, Hoàng Hiệp
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Huỳnh, Xuân Phong
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.01 - tr.43-50 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347802
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63984
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V227S012022043.pdf352.16 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.