Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63984
Title: | Hiệu quả làm trong của pectinase và sự ổn định chất lượng rượu vang mãng cầu xiêm (Annona muricata) theo thời gian tồn trữ = The effectiveness of pectinase and stability of soursop (Annona muricata) wine quality during storage | Authors: | Đoàn, Thị Kiều Tiên Huỳnh, Thị Ngọc Mi Đỗ, Thị Tuyết Nhung Đặng, Thị Hồng Diệu Lê, Thị Huyền Chân Lê, Trí Ân Trần, Hoàng Hiệp Nguyễn, Ngọc Thạnh Huỳnh, Xuân Phong |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.01 - tr.43-50 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347802 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63984 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V227S012022043.pdf | 352.16 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.