Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63984
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đoàn, Thị Kiều Tiên | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Ngọc Mi | |
dc.contributor.author | Đỗ, Thị Tuyết Nhung | |
dc.contributor.author | Đặng, Thị Hồng Diệu | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Huyền Chân | |
dc.contributor.author | Lê, Trí Ân | |
dc.contributor.author | Trần, Hoàng Hiệp | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Thạnh | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Xuân Phong | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T01:02:27Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T01:02:27Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347802 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63984 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.01 - tr.43-50 - ISSN.1859-2171 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | en |
dc.title | Hiệu quả làm trong của pectinase và sự ổn định chất lượng rượu vang mãng cầu xiêm (Annona muricata) theo thời gian tồn trữ = The effectiveness of pectinase and stability of soursop (Annona muricata) wine quality during storage | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv178V227S012022043.pdf | 352.16 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.