Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63984
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Kiều Tiên
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Ngọc Mi
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Tuyết Nhung
dc.contributor.authorĐặng, Thị Hồng Diệu
dc.contributor.authorLê, Thị Huyền Chân
dc.contributor.authorLê, Trí Ân
dc.contributor.authorTrần, Hoàng Hiệp
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.date.accessioned2023-12-27T01:02:27Z-
dc.date.available2023-12-27T01:02:27Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347802en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63984-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.01 - tr.43-50 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleHiệu quả làm trong của pectinase và sự ổn định chất lượng rượu vang mãng cầu xiêm (Annona muricata) theo thời gian tồn trữ = The effectiveness of pectinase and stability of soursop (Annona muricata) wine quality during storageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V227S012022043.pdf
  • Size : 352,16 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.