Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63979
Title: Ảnh hưởng của các phương pháp sấy đến hạt vi bao tinh dầu chanh bằng hệ Alginate-Calci và Alginate-Calci-Chitosan = Effects of drying methods on lemon essential oil microencapsulated by Ion-Gel Alginate-Calci and Alginate-Calci-Chitosan
Authors: Đào, Ngọc Duy
Nguyễn, Hồng Nguyên
Trần, Đình Hương
Nguyễn, Bảo Việt
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.21 - tr.409-414 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353728
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63979
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S212022409.pdf634.99 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

11
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.