Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63979
Title: Ảnh hưởng của các phương pháp sấy đến hạt vi bao tinh dầu chanh bằng hệ Alginate-Calci và Alginate-Calci-Chitosan = Effects of drying methods on lemon essential oil microencapsulated by Ion-Gel Alginate-Calci and Alginate-Calci-Chitosan
Authors: Đào, Ngọc Duy
Nguyễn, Hồng Nguyên
Trần, Đình Hương
Nguyễn, Bảo Việt
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.21 - tr.409-414 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353728
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63979
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S212022409.pdf
  • Size : 634,99 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.