Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63979
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Ngọc Duy
dc.contributor.authorNguyễn, Hồng Nguyên
dc.contributor.authorTrần, Đình Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Bảo Việt
dc.date.accessioned2023-12-27T01:02:25Z-
dc.date.available2023-12-27T01:02:25Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353728en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63979-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.21 - tr.409-414 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của các phương pháp sấy đến hạt vi bao tinh dầu chanh bằng hệ Alginate-Calci và Alginate-Calci-Chitosan = Effects of drying methods on lemon essential oil microencapsulated by Ion-Gel Alginate-Calci and Alginate-Calci-Chitosanen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S212022409.pdf
  • Size : 634,99 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.