Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63977
Title: Nghiên cứu sử dụng bột khoai lang tím (Ipomoea batatas (L.) Lam) làm nguyên liệu thay thế trong sản xuất bia = A study on the use of purple sweet potato powder ipomoea batatas (L.) Lam) as an alternative ingredient for brewing
Authors: Đinh, Thái Phi Bằng
Bùi, Thế Vinh
Nguyễn, Ngọc Nhi
Lương, Thị Phương Liên
Bùi, Hữu Thuận
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.21 - tr.398-408 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353725
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63977
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S212022398.pdf1.56 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

8
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.