Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63977
Title: Nghiên cứu sử dụng bột khoai lang tím (Ipomoea batatas (L.) Lam) làm nguyên liệu thay thế trong sản xuất bia = A study on the use of purple sweet potato powder ipomoea batatas (L.) Lam) as an alternative ingredient for brewing
Authors: Đinh, Thái Phi Bằng
Bùi, Thế Vinh
Nguyễn, Ngọc Nhi
Lương, Thị Phương Liên
Bùi, Hữu Thuận
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.21 - tr.398-408 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353725
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63977
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S212022398.pdf1.56 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

15
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.