Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6380
Title: Thực trạng và một số yếu tố liên quan đến thực hành về an toàn thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại các bếp ăn tập thể trường học, tỉnh Kon Tum, năm 2019
Authors: Phùng, Thanh Hùng
Hoàng, Minh Trí
Phạm, Quỳnh Anh
Nguyễn, Đức Thành
Keywords: Y học cộng đồng
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Y học cộng đồng - 2019 - no.53 - tr.120-125 - ISSN.2354-0613
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308014
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6380
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv417S532019120.pdf380.24 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.