Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6380
Title: | Thực trạng và một số yếu tố liên quan đến thực hành về an toàn thực phẩm của người chế biến thực phẩm tại các bếp ăn tập thể trường học, tỉnh Kon Tum, năm 2019 | Authors: | Phùng, Thanh Hùng Hoàng, Minh Trí Phạm, Quỳnh Anh Nguyễn, Đức Thành |
Keywords: | Y học cộng đồng | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Y học cộng đồng - 2019 - no.53 - tr.120-125 - ISSN.2354-0613 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308014 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6380 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv417S532019120.pdf | 380.24 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.