Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63586
Title: Xác định thành phần hóa học và hoạt tính kháng khuẩn, kháng oxi hóa của tinh dầu Húng chanh (Plectranthus amboinicus (lour.) spreng) thu hái tại Đắk Lắk = Chemical compositions, antibacterial and antioxidant activitites of essential oil from (Plectranthus amboinicus (lour.) spreng) collected in Dak Lak
Authors: Ngũ, Trường Nhân
Đàm, Thị Bích Hạnh
Vũ, Thị Thu Lê
Nguyễn, Thị Kim An
Keywords: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.6B - tr.128-133 - ISSN.1859-3585
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352898
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63586
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVt70V58S6B2022128.pdf1.34 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.