Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63586
Title: | Xác định thành phần hóa học và hoạt tính kháng khuẩn, kháng oxi hóa của tinh dầu Húng chanh (Plectranthus amboinicus (lour.) spreng) thu hái tại Đắk Lắk = Chemical compositions, antibacterial and antioxidant activitites of essential oil from (Plectranthus amboinicus (lour.) spreng) collected in Dak Lak | Authors: | Ngũ, Trường Nhân Đàm, Thị Bích Hạnh Vũ, Thị Thu Lê Nguyễn, Thị Kim An |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.6B - tr.128-133 - ISSN.1859-3585 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352898 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63586 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVt70V58S6B2022128.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.