Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63586
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgũ, Trường Nhân
dc.contributor.authorĐàm, Thị Bích Hạnh
dc.contributor.authorVũ, Thị Thu Lê
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim An
dc.date.accessioned2023-12-27T00:58:19Z-
dc.date.available2023-12-27T00:58:19Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352898en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63586-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2022 - no.6B - tr.128-133 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleXác định thành phần hóa học và hoạt tính kháng khuẩn, kháng oxi hóa của tinh dầu Húng chanh (Plectranthus amboinicus (lour.) spreng) thu hái tại Đắk Lắk = Chemical compositions, antibacterial and antioxidant activitites of essential oil from (Plectranthus amboinicus (lour.) spreng) collected in Dak Laken
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V58S6B2022128.pdf
  • Size : 1,34 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.