Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63368
Title: Nghiên cứu tạo bột màu giàu anthocyanin từ dịch chiết củ khoai lang tím và ứng dụng trong sản xuất kẹo dẻo = Research on production of anthocyanin-rich powder from purple sweet potatoes extracts and its application in marshmallows manufactoring
Authors: Tạ, Thị Tố Quyên
Mạc, Thị Hà Thanh
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.18 - tr.76 - 83 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351364
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63368
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S182022076.pdf1.26 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.