Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63368
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTạ, Thị Tố Quyên
dc.contributor.authorMạc, Thị Hà Thanh
dc.date.accessioned2023-12-26T09:27:13Z-
dc.date.available2023-12-26T09:27:13Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351364en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63368-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.18 - tr.76 - 83 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu tạo bột màu giàu anthocyanin từ dịch chiết củ khoai lang tím và ứng dụng trong sản xuất kẹo dẻo = Research on production of anthocyanin-rich powder from purple sweet potatoes extracts and its application in marshmallows manufactoringen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S182022076.pdf
  • Size : 1,26 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.